Svante på Bamsebo

Direktlänk till inlägg 30 november 2009

Träffat en ny lekkamrat

Av Svante - 30 november 2009 12:34

Nu har det gått två veckor sedan jag uppdaterade här sist och det har hänt en hel del.

På fredan för två veckor sedan så träffade jag en ny lekkamrat, hon heter Troja och är en två årig blandras. Vi hade jätteskoj och lekte i flera timmar i streck. Jag tyckte det va roligt och jag hoppas få träffa henne igen. Matte och husse har sagt att jag ska få träffa andra hundar och leka med dom också, för jag vet att det bor en hund några hus bort och henne vill jag leka med.

Matte har kommit hem från sin treveckors vistelse i Spanien och jag blev verkligen JÄTTEGLAD av att se henne igen, tror nästan jag blev gladare än husse ;)
Jag har även fått gå utan koppel på promenaderna nu och det går jättebra, jag kommer (oftast) på inkallning och kan gå fot. Men husse och matte kör hårdträning med mig så snart kan jag nog det mesta :)
Jag och katten kommer fortfarande inte riktigt överens, hon är verkligen en liten snoffsig katt som inte låter mig leka med henne.

Husse och matte va i Karlstad förra veckan och köpte grejer åt mig, fick en fin säng och ett snyggt läderhallsband med en namnskykt i kamoflagefärg, fick även en ny tuggboll då jag har tuggat sönder alla mina tygleksaker.

Jag har även badat för första gången sen jag kom till Bamsebo och jag tyckte det va jätteskönt, blev ompysslad av husse och matte och efteråt så fick jag jättemjuk och go päls :)


Troja och Svante i det gröna gräset (i november!!)


Svante och Troja leker!


Svante med sin "lilla" boll :)


Härligt med bad...


 
 
Ingen bild

fredrica

30 november 2009 15:41

vilken söt bild när han hade bollen i munnen!!:)

 
Elliot

Elliot

4 december 2009 19:03

Tjena Svante.
Vad fin du är. Har du blåa ögon? Jag kom till min nya matte och husse för en vecka sedan, men trivs redan jättebra. Jag är en Lagottopojke och är 7 månader så vi är ju jämngamla. Kika gärna in på min blogg så får du se hur jag ser ut. Synd att det är så långt annars kunde vi lekt lite, men jag bor iutanför Trollhättan så det är en bit.
Hej då kramar från
Elliot

http://www.kulan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Svante - 23 november 2010 09:39

Nu har husse börjat på en ny blogg om mig och min brorsa. JA! Jag ska få en brorsa :) Ni kan läsa den nya bloggen på denna adressen: http://svante-tajzon.blogspot.com ...

Av Svante - 3 juli 2010 19:17

...och nu va det väldigt längesen det blev något skrivit här.Livet leker här på Bamsebo iallafall och nu kan jag springa och leka ute på gården i det gröna gräset, jag brukar mestadels ligga i skuggan under ett träd, det har blvit min favoritplats. ...

Av Svante - 16 mars 2010 18:48

...för det är Svantes födelsedag! :) Japp, idag fyller jag 1år och husse har busat med mig hela dagen. Vi åkte till Granngården där jag fick följa med in och välja vad jag ville, jag valde det STÖRSTA benet som fanns där. När vi kom hem så låg jag ...

Av Svante - 9 januari 2010 11:20

God fortsättning på Er alla som läser min blogg. Nu har det blivit ett nytt år, ett nytt år med fullt av möjligheter som min husse brukar säga. Min första jul har varit jättemysig. På juldagsmorgonen så följde jag med matte till hennes släkt, ...

Av Svante - 24 december 2009 08:30


Från oss alla till Er alla....   EN RIKTIG GOD JUL!     ...

Ovido - Quiz & Flashcards